Kategorier
Folktro

En hälsning samt en liten uppmaning

Såhär i juletider när julbocken knackar på dörren och hustomten ivrigt väntar i stallet på kvällens fat vitgröt vill jag passa på med att tacka er allesammans för en fantastisk höst. Aldrig trodde vi att så många under en sådan kort tid skulle ladda ner och lyssna på vår podcast. Ord som tacksam och glad räcker inte riktigt till. Ni är både många och underbara. 
För mig personligen betyder ert fantastiskt mottagande av Vidskepelse också mer än att vi har en drös med glada och kunniga lyssnare, vilket i sig bara det är hur roligt som helst. Ni lyssnare ger mig också enormt energi vilket i sin tur skapar en än större möjlighet att tillsammans med er forma kommande avsnitt med era inskickade berättelser, tips på teman m.m. Fortsätt höra av er! Det är ni som är podden. Mejla, ring eller skriv. 
Än en gång ett stort tack för att ni finns och hänger med oss bland foktrons väsen, dess vett och etikett. 
Slutligen vill jag och min kollega Viktor tillönska eder alla en fröjdefull jul och ett gott nytt år! 

/ Robert Fors 

P.S. glöm nu för allt i världen inte bort att smörklicken till tomtens gröt ska ligga mitt uppe på gröten. Annars riskerar ni tomtens vrede. Åtminstone för en kort stund innan han ser att ni placerat smöret fel. Men under den korta stunden kan han i sin vrede hinna med en massa illdåd, exempelvis slå ihjäl er ko och det är ju inget man vill vara med om på julafton D.S.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *